Juffenbedankje Tips!


Nog twee weken en dan is het echt vakantie! Fenna gaat naar groep 4 en neemt afscheid van twee hele lieve juffen met een persoonlijk gezamenlijk cadeau. Altijd leuk om zelf nog een juffen (of meester) cadeau te geven. Geïnspireerd op het tropische juffenbedankje van mamablogger.nl leek het mij leuk om de juffen een zomers en origineel cadeau te geven. Hema heeft zo veel leuke zomerse items voor een betaalbare prijs. De basis van het cadeau is de limonadetap die je heerlijk kan vullen met water en fruit of lekkere limonade voor de kids op een warme zomerse dag.


Euro 4,00 Limonadetap

Let op: kan niet in de vaatwasser

De limonade tap is ook een top item op kinderfeestjes. De limonadetap is perfect om te vullen met leuke items naar eigen budget. Ik vulde de tap met deze items van de Hema en zo werd het een zomers pakket waar we de juffen mee bedankten voor het geweldige jaar waar Fenna leerde lezen en schrijven.


IJsblokjesmaker, Euro 2,00
Handwaaier, Euro 1.50 in de winkel nog verkrijgbaar
Kaarsvaasje, Euro 1,75
Tropische rietjes per 10 stuks, Euro 1.50 in de winkel nog verkrijgbaar
Bamboe beker, Euro 1,20


Een foto van Fenna maakt het bedankje compleet samen met een kaart van favoriet webwinkeltje Studio Schatkist


Voor de juffen van Lina shopte ik, naast iets lekkers, de leuke notitiblokjes van Studio Schatkist en maakte daar een pakketje van. Het kadolabel 'T zit d'rop en de kaart Bedankt voor de fanTAStische tijd maken het cadeautje compleet. 

Notitieblokje Euro 2.00 Kaart, Euro 1.75 Kadolabel Euro 0.75
Studio Schatkist heeft nog meer originele kaarten en posters voor elke gelegenheid. Kijk snel in dit leuke shopje.


De collectie notitieblokjes en kaarten van Studio Schatkist zijn hét perfecte juffen bedankje en bij meerdere webwinkels in leuke kant en klare pakketten te krijgen. 

Blitsekidz

Zo heeft webwinkel Blitsekidz te gekke originele pakketten die je kunt laten personaliseren met de naam van de juf of meester. De notitieblokjes en kaarten van Studio Schatkist gecombineerd met bijvoorbeeld een potloodhouder met naam, kaartenhouder of magneet met liefste juf of met de naam van de juf of meester. 
Het team van Blitsekidz pakt de pakketten feestelijk in en zijn dus gelijk klaar om te geven aan de juf of meester. Zeker weten dat deze originele leukerds volgend jaar op de bureau's van de juffen en meester staan te pronken.Pakket SPEKtaculair potloodhouder Euro  6.95


Pakket 'T zit d'rop kaartenhouder Euro 5.95


Pakket 'T zit d'rop magneet, Euro 6,50


Bij Blitsekidz shop je nog veel meer leuke en gepersonaliseerde cadeautjes. De toffe items worden in eigen atelier gemaakt waardoor er veel mogelijkheden zijn. Zo geef je een uniek handgemaakt cadeau. Houd dit leuke shopje in de gaten want er komt veel leuks aan. 

Ik hoop dat ons zomerse juffen bedankje, de super leuke items van Studio Schatkist en de pakketen van Blitsekidz je wellicht op een idee heeft gebracht.

Succes met de laatste loodjes en op naar een welverdiende vakantie!

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top