3 x Musthave apps voor de vakantie


Hoewel vakantie juist de tijd is om offline te zijn, deel ik vandaag drie gratis must have apps die super handig zijn op vakantie.

VakantieBieb

Een vriendin van mij is juf en tipte mij deze app. De VakantieBieb, het zomercadeautje van de Bibliotheek. In de VakantieBieb vind je 60 E-books voor het hele gezin. De titels voor de jeugd zijn nu al te downloaden en vanaf 1 juli komen hier de E-books bij voor de volwassenen.
Na het downloaden van de app kun je per leeftijdscatergorie de boektitels downloaden die in jouw eigen boekenkast verschijnen. Je opent vanuit hier makkelijk het boek waar kids zelf in kunnen lezen of waaruit je kunt voorlezen. Geen gesjouw en gesleep met (voorlees)boekjes maar lezen vanaf de telefoon of tablet. De VakantieBieb sluit 31 augustus dus profiteer van dit cadeautje.

Tip: luister je liever naar boeken dan is de Luisterbieb ideaal. Ben je lid van de Bibliotheek dan krijg je toegang tot meer titels.

Around Me 


Deze app is echt zo handig! Een musthave voor tijdens de vakantie wanneer je zoekt naar een supermarkt of dokter, een tankstation of winkel. Waar zit de dichtstbijzijnde bank en is een apotheek in de buurt? Open de app en selecteer waar je naar op zoek bent. De app geeft je in een seconde een lijst met alle opties in de buurt op volgorde van afstand. Je keuze opent in google maps en geeft de website waar je naar kunt doorklikken. Deze app is natuurlijk niet alleen op vakantie te gebruiken. Een must have app die je praktisch helpt zoeken naar locaties waar dan ook.
Beschikbaar voor iOS en Android 


PackPoint

Ik hou van lijstjes en helemaal van het afstrepen ervan. Met Packpoint maak je in een paar seconde een persoonlijke paklijst voor jouw vakantie. In het beginscherm vul je de bestemming in, of je een man of vrouw bent, hoe lang je je gaat en welke activiteiten je wil gaan doen. Er rolt binnen een paar seconde een persoonlijke paklijst uit die je digitaal kunt afvinken, waar je items kunt verwijderen die je niet mee wilt nemen en waar je zelf nog items aan kunt toevoegen. Een ideale voorbereiding voor je vakantie. Beschikbaar voor iOS en AndroidLiefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top