Hip haarstuff van Teddy's Original

In mijn favoriete kinderwinkel De Kikker Koning aan de Frederik Henderiklaan in Den Haag, viel mijn oog op een stelling vol tof girly haar spul. Zoetgekleurde tule speldjes, diadeems met unicorns en heel veel clips in lieve pastels. Het liefst kocht ik ze allemaal. Ik keek gelijk naar het merk; Teddy's Original. Ik appte m'n schoonzus die naar verjaardagswensen voor onze Lina had gevraagd:  Haarspul van Teddy's Original, super leuk !!


Creatieve Mama

Achter Teddy's Original zit een hele creatieve mama die de mooiste haar accessoires maakt van prachtige stoffen en applicaties die ze over de hele wereld vandaan haalt. Haar merk kreeg de naam van haar dochter en muze Teddy.

De collectie is net even anders dan de standaard haaraccessoires en qua stijl super sweet. Teddy's original heeft een eigen webwinkel waar je de leukerds kunt shoppen. Wil je ze live zien en gelijk shoppen dan kun je oa. terecht bij De Kikkerkoning in Den Haag en bij de Kinderfeestwinkel en Minimarkt in Amsterdam. Klik hier voor alle verkooppunten of ga voor markt data van Teddy on Tour naar de facebook pagina van dit leuke merk.

Shop naast het leuke haarspul ook toffe tutu's, hippe oorbelletjes en broche pins.

Nu al meer zien? Dat snap ik helemaal.
Hier alvast een voorproefje op al het leuks van Teddy's Original:


 Haarbanden Euro 7.95 - Euro 8.95

Clip IJsjes, Euro 6.95
Strikjes, Euro 4.95

Euro 15,95 Eenhoorn haarband
Euro 4.50 Elastiek Kers


Teddy's haar stuff onderscheidt zich door de mooie stoffen in lieve kleuren en de toffe applicaties. Zo hebben wij de bloemenclip in twee kleuren (zacht roze en koraal) die perfect staan in een rommelige knot of juist bij een vlecht. Daarmee maken ze de everyday look echt af. De uitgesproken diadeems met zwaan en unicorn en de ijsclipjes staan nog op de wishlist. Stiekem staat eigenlijk de gehele collectie op het wensenlijstje en zal de Teddy's original collectie zeker weten hier worden uitgebreid, wij zijn fan! 

Noteer dit adresje alvast voor je eigen little girl of verras een jarige met de accessoires van Teddy's Originals. 

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top