5 x SOS armbandjes


Het gebeurt in een split second. Je hart klopt in je keel. Scenario's vliegen door je hoofd. Help! Je bent je kind kwijt.

Dit is dé nachtmerrie van elke ouder. Op een drukke boulevard tijdens de vakantie of in de menigte op een zomers festival of zelfs op een zonnige stranddag kun je kinderen zo uit het oog verliezen en dan duurt elke seconde echt een minuut. Het is voor peuters, kleuters en jonge kids een geruststelling om het telefoonnummer van papa en mama bij zich te hebben. Dat kan op verschillende manieren; goedkoop en eenmalig of hip en vaker te gebruiken. Voor ieder wat wils. En voor ons ouders ook een prettig idee dat je met een SOS armband/keting elkaar snel weer kunt vinden.

PolsbandjesDe polsbandjes van Goedgemerkt zijn eenmalig en gemakkelijk te gebruiken. Je schrijft de naam en telefoonnummer op het waterbestendige bandje en kun je zonder schaar het bandje op maat maken. 
10 stuks in verschillende designs Euro 4.85 voor kids t/m 10 jaar.

SOS naamplaatjeOp het roestvrij stalen SOS naamplaatje zijn de gegevens onuitwisbaar. Deze duurzame optie is een perfecte manier voor kids om het telefoonnummer bij zich te dragen zodat ouders gebeld kunnen worden. Euro 8.25

SOS naambandje

Het watervaste naambandje van Goedgemerkt is super sterk en te krijgen in vrolijke kleuren. Bij de bestelling kun je naast jullie telefoonnummer en of naam ook eventueel allergieën of andere informatie erop laten printen. Euro 7.95

SOS armbandje waxkoord


Het SOS armbandje van het leuke webshopje Sweetflow is een waxkoord met witte cijferkralen. Het hippe handgemaakte armbandje kun je zelf losser en strakker schuiven waardoor het goed blijft zitten. Geef je telefoonnummer door bij de bestelling (evt. met landnummer voor NL 0031 dus 0031612345678), kies een kleur waxkoord en ontvang het armbandje binnen 3 werkdagen. 
Voor Euro 3,95 is dit een perfect en voordelig SOS armbandje die je vaker kunt gebruiken. 
Snuffel gelijk rond bij Sweetflow voor heel veel anders leuks in lieve kleurtjes. Met de handgemaakte items van dit zoetgekleurde winkeltje geef je een uniek cadeautje. 


SOS Bracelet


Dit SOS armbandje met slotje voor hippe girls is een echte vrolijkerd. 
Hip en handig tegelijk.
Je shopt deze armband voor Euro 5.95 bij Koetje Hip. Kijk gelijk rond bij dit shopje voor meer handgemaakt en origineel spul voor kids.


Hopelijk zijn de armbandjes uiteindelijk niet nodig en loop je deze zomer in ieder geval met een geruster hart een drukke winkelstraat in.

Liefs,


Nuria ♥


Foto credits: Goedgemerkt. Sweetflow, Koetjehip

Geen opmerkingen

Back to Top