De Lievelings van....Femke

Deze keer in de lievelings van....Femke, collega, lieve vriendin en mama van Lauren (1) en grote zus Yfke (4). Al meer dan tien jaar mijn lieve collega en kletspartner over dagelijkse mama dingen en heel veel leuke kids stuff. Daar wordt je toch gelukkig van is een one liner van Femke die ik altijd kan beaamen. Benieuwd naar de lievelings van deze meisjesmama ?  

♥ Lievelings webwinkel (mama): Woon en lifestyle items shop ik bij deens.nl. Mijn all time favorite is debijenkorf.nl en perfectlybasics.nl voor de perfecte basics en premium fashion. Het elegant mooie merk comptoirdescotonniers.eu is ook een echte lievelings. Voor echt Brits design ontdekte ik hobbs.co.uk en joules.com 

♥ Lievelings webwinkel (kids): Door mijn lichte obsessie voor kraagjes en streepjes zijn mijn lievelings webwinkels voor de kleintjes Petit Bateau, Polarn O Pyret en Jacadi

♥ Lievelings beauty product (mama): Mascara, de Helena Rubenstein lash queen feline blacks. Onmisbaar! Meestal wel pas aangebracht in de auto voor het stoplicht op weg naar kantoor. 
Bij binnenkomst op kantoor is een check noodzakelijk en moet eerst de iets te enthousiast aangebrachte mascara van m'n oogleden gepoetst worden.

♥ Lievelings parfum: Bvlgari pour Femme is absoluut mijn favoriet en signature geur.

♥ Lievelings blog: Huize Lievelings! Aangezien Nuria haar dochters net een paar jaar ouder zijn dan die van ons was zij voor mij altijd al een soort ‘google’ voor kindertips. Van de leukste kinderboeken tot de meest functionele voetenzakken, van de schattigste speelgoedmuisjes in luciferdoosjes tot de meest recente top 50 van voornamen in Engeland. Super dat al deze leuke en handige lievelings nu samen zijn gekomen op de Huize Lievelingsblog.Een andere absolute lievelings is ‘het online magazine voor ouders met een leven; me-to-we.nl

♥ Lievelings tv programma: Alles woon gerelateerd; verbouwen, verhuizen, een tweede huis, tuinrenovaties, droomhuizen gezocht, etc. 
Woon inspiratie opdoen en wegdromen bij de mooiste huizen.

♥ Lievelings kinderkleding merk: Jacadi. Helaas niet verkrijgbaar in Nederland maar zo mooi dat het de moeite is om hier een paar uur voor in de auto te zitten. Voor de basics en ‘creche outfits’ is Hema mijn favoriet.

♥ Lievelings  mama moment van de dag: Aan het einde van de dag na het badje, geurend naar de Zwitsal, in pyjamaatjes, een boekje lezen, nog even bijkletsen en knuffelen. Vaak worden dan pas de mooiste, grappigste, spannendste (school) avonturen verteld.

♥ Lievelings quote: Sleep is overrated. 

♥ Persoonlijke lievelings: De Marqt, een supermarket voor duurzame dagelijkse boodschappen met veel ‘pure’ en lokale produkten.

Bedankt Femke!

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top