Lievelinks #5


Een drukke week + een weekend vol gezellige verjaardagen = veel inspiratie. Het begin van de week en weer tijd voor een  Lievelinks #5 vol leuke tips met links.


3D Puzzel

Op het lijstje van de eerste jarige dit weekend stond een 3D puzzel. Hoe leuk! Met deze puzzel bouw je bijvoorbeeld de Big Ben na. Met 216 lichtgebogen en knikkende stukjes is het een andere manier van puzzelen en is het eindresultaat een toren van zo'n 40 cm. Super cool ! Euro 20,99Zara baby girls

Stiekem was ik blij dat ik weer eens kon shoppen op de baby girls afdeling van de Zara. De collecties in deze kleine maatjes ( t/m 4 jaar ) vind ik het leukst bij Zara. Voor een meisje dat één jaar wordt is het natuurlijk feest om te shoppen bij de Zara. Ik shopte oa. deze lekker trui met broek wat heerlijk is voor de kruip/schuif/loop fase. 

Lijstje

Wanneer je specifieke wensen hebt voor een verjaardag is lijstje.nl echt een uitkomst. Je maakt gemakkelijk het lijstje met doorlinks naar verschillende webshops. De genodigde kunnen de kadootjes digitaal afstrepen en indien nodig weer terugzetten. Het eerste-online verlanglijstje kun je het hele jaar doorbij houden. Lootjes trekken kun je ook via deze site doen. Digitaal en makkelijk wanneer je niet allemaal bij elkaar bent en wel een lootje wilt trekken. 

Parodie op viralfilmpje


Het antwoord en parodie op het viral filmpje van de BBC correspondent Prof Robert Kelly en z'n kids is hilarish en weer een must see. De parodie op het viral filmpje die ik vorig week deelde zie je hieronder.Prof Kelly en z'n vrouw waren het gesprek van de dag en week en ze gaven ook tekst en uitleg en gaan met het filmpje de hele wereld over.

Me-to-we

Ik heb al vaker over deze super grappige site geschreven. Ik heb de site voor ouders met een leven geliked op facebook en zie dagelijks mooie en humoristische stukjes voorbij komen. Ontroerend mooi en hilarish grappig. Je kunt via de shop button nu ook shoppen bij me-to-we en wordt je naar de shops doorgelinkt. Wanneer je deze site niet kent en je hebt zin in wat leesvoer in je pauze of zomaar even wat herkenning zoeken bij de lastige kant van het ouderschap klik dan op de link me-to-we.nl


Kijktip

Voor de ouders met Netflix zal het niet ontgaan zijn dat Finding Dory nu ook vrolijk rondzwemt op Netflix. Wij hebben nu pas deze te leuke film gezien. Geen idee waarom het er niet van kwam toen deze film in de bios draaide. We keken Finding Dory voor de derder keer van de week en ik keek mee, wat een aanrader!
Het boek de Gruffalo is een favoriet en de film hebben we al een tijd op dvd, nu staat dit spannende verhaal ook op Netflix.

Mini Foto tompouce

Met een verjaardag in het vooruitzicht ( 4 mei, ok het duurt nog even) ben ik alvast wat inspiratie op aan het doen en zag ik op hema.nl deze foto tompoucen. 12 stuks voor maar Euro 10,00. Wat een super leuk alternatief of aanvulling op een taart. 
Gebak kan je 2 dagen ( voor 23.00 bestellen ) na het online bestellin in de winkel afhalen.
Minimale afmeting van 256x219 pixels bij het ontwerpen van je mini foto tompouces. 
Afmeting 4 x 5 cm

Egg hunt kit

Hema maakt het eieren zoeken met Pasen nog leuker en spannender. Dit spel bevat 12 chocolaatjes in de vorm van een paashaas, schaap, kip of ei en vijf aanwijzingen.
Verstop de eieren en plaats de aanwijzingen er vlakbij. De chocolaatjes zijn in punten te verdelen en is de vraag wie de meeste punten vind met zoeken? En wie vind het gouden ei?
Egghunt kit, 300 gram, Euro 5,00

Benieuwd naar jullie favoriet?

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top