Lievelinks #1

Een nieuwe week, een nieuwe rubriek.....of eigenlijk heb ik de wekelijkse rubriek Lievelinks nieuw leven ingeblazen. Vanaf nu begint de blogweek met alle lievelings van de afgelopen week onder de naam Lievelinks. Er is zoveel leuks om te delen maar niet alles past in een artikel. Deze lievelinks krijgen nu een plekje in deze nieuwe rubriek. Van een te gek nieuwe webshop tot tv kijk tip, van ultieme opvoedtip tot must read boek tot mama musthaves. De eerste lievelinks, #1 let's go:

Het is al jaren een geluk om te werken bij de Fredik Hendriklaan in Den Haag. Een heerlijke winkelstraat met één van de leukste speelgoedwinkels van Zuid Holland; De Kikkerkoning waar ik heel vaak in de pauze te vinden ben. Ik kwam er van de week ook weer veel leuks tegen;

Schoolfoto's 

Vraagje, waar belanden de klassenfoto's van de kids meestal? In mijn geval in een doos bij de schoolwerkjes. Mijn Schoolfoto's is perfect. Dit wil je hebben! Bewaar alle klassenfoto's van je kind in één album vanaf de peuterjaren tot en met het zesde middelbaar. Ook plek voor andere foto's en naam van de juf /meester en vriendjes en vriendinnetjes.


Mijn schoolfoto's, Eur 16,99

Rockahula Kids

Weer een ontdekking. Het merk Rockahula Kids. Hip en speels accessoires merk vol lieve bloemen en

 kleurtjes. Ohhh ik moet me inhouden om niet alles te kopen.
Foto credits; Rockahulakids

Nieuw op tv

Ik verheug op de kinder docuserie die vanavond op NPO1 begint, Het geheime leven van een vierjarige. Een kijkje in de wereld van een vier jarige. Dit lijkt mij dus heel interessant. In het voorstukje zag ik al veel herkenbare strijd en ook aandoenlijke situaties. Een must see.
NPO 1 maandagavond, 22.10

Dinsdag begint op RTL 4 de serie Het beste voor je kind waar specifieke opvoedstijlen worden belicht. Ook heel vermakelijk om te kijken en interessant. Waarom kies je voor thuisscholing of alleen maar glitter en glamour. Dinsdagavond RTL 4 om 21.30

Netflix

Er komen dus veel nieuwe series aan op tv. Een echte must see serie op Netflix is The Missing. Ik heb net het nieuwste seizoen afgekeken. Angstaanjagend onderwerp, zeg maar gerust your worst nightmare. Zeker seizoen 1 is heftig qua verhaal maar verbluffend goed.

Pluk

Ik schreef al eerder over Pluk, dé hotspot in Amsterdam voor de leukste lunch en de nog leukere must haves. Ik spotte dit leuke cactus servies voor een tropisch tintje aan de diner tafel of aan de muur. Ik zag m al op tafel staan. Shoppen kan bij Pluk ook online. Zooo leuk!!


Foto credits: Pluk Amsterdam

What's up moms!

Met 1,5 miljoen abonnees en meer dan 30 miljoen views per maand is What's up moms! het nummer 1 mama platform van youtube. Het mama trio produceert de zogenaamde handige mom hacks en maken een parodie op hitsongs. Ze zijn vriendinnen, moeder en ongelovelijk grappig. Ik zag dit filmpje deze week voorbij komen van de moeders met New Kids on th Block in de Target. Heerlijk Amerikaans en super fun. Check out de moeders van what's up moms!

De eerste lievelinks. Yes! De week begint met een hoop inspiratie. Benieuwd hoe jullie de nieuwe rubriek vinden?

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top