6 leuke uitjes in de
voorjaars vakantie

Bron foto

Terwijl de kids uit het noorden van het land al vakantie vieren host het midden en zuiden van het land dit weekend carnaval in en zo ook de voorjaarsvakantie. Ga je niet op wintersport? Dan vind je hier een lijstje met leuke activiteiten die je komende week kunt doen met de kids.


Theater Karwei 

Voor een speciale theater-do-dag ga je 1 maart zingend, dansend en vertellend deze vakantie naar Theater Ludens in Voorburg. Een complete dag vanaf 08.30 tot 17.00 waar kids samen een toneelstuk maken. Euro 50,00 p.p. Aan het einde van de dag kunnen de ouders kijken om 16.30
Voor alle en ins en outs kijk je hier.

Lentekriebels & Krokus Kabaal

In Den Haag kunnen de kids hun theaterhart ophalen aan het Theater aan het spui met familievoorstellingen waar verschillende workshops omheen zijn georganiseerd; een vliegerworkshop volgen, een origami vogel maken en nog veel meer. Kijk snel hier welke voorstellingen er zijn op dit kindertheaterfestival. In de voorjaarsvakantie zijn er bij Krokus Kabaal Den Haag op 10 locaties een rondreizend programma van kleine voorstellingen en is er veel te doen vanaf 2 jaar, vanaf Euro 3,00

 Foto credits: Krokus Kabaal

Future land Rotterdam

In Future land ontdek je de haven van de toekomst. Midden in de Rotterdamse haven kun je gratis een rondleiding krijgen en speurtocht doen. Er staat elke dag iets leuks op het programma. Fossielenexpeditie, een kijkje in de toekomst met een virtual reality bril. Kijk hier voor alle informatie.

Films in Pathe

Het is hier ondertussen een traditie om in de schoolvakanties naar de film te gaan. Er zijn altijd veel kinderfilms die draaien, zoals deze vakantie: De Lego Batman, Spokenjagers, Masha en de Beer, Vaiana, Minions, Mees Kees langs de lijn, Woezel en Pip en Sing. Voor een volledig overzicht kijk je op de site van Pathe.
Ik heb met Fenna Sing gezien en dit was echt een aanrader, super swingend met een leuk verhaal.

Harry Potter Exhibition Utrecht

Ik ben geen Harry Potter fan maar snap dat het voor de liefhebbers dé attractie van het moment is en super leuk om in de vakantie te doen. De Harry Potter Exhibition is een 1400 m2 tentoonstelling waar je de wereld van Harry Potter in wandeld. Het is een reis langs favoriete scenes uit de films en een must see voor jong en oud. Koop je ticket hier.

Rijksmuseum van Oudheden

Bij het Rijksmuseum van Oudheden staat alles in het teken van het oude Egypte, zo kun je een dierenknuffel mummificeren, bouw je een sfinx met lego, de dummie mummie speurtocht doen en kun je daarna de audio tour volgen met Klaas van Kruimstum van Zapp Live. Alle informatie vindt je hier.

Voor een compleet overzicht kun je op kijken op kidsproof.nl voor nog meer leuks voor deze voorjaarsvakantie.

Naast leuke dingen doen is het ook heel goed om lekker te lanterfanten en rond te hangen. Het zou volgens psychologen kinderen creatiever en zelfstandiger maken. Een goede mix maakt de vakantie perfect. Fijne vakantie!

Liefs,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top