Heel veel hips van hout


Na de geboorte van Fenna en Lina gebruikte ik de milestone cards om de groei en mijlpalen vast te leggen. Super handig en leuk voor later. Samen met de zwangerschapskaarten, werden de mijlpaalkaarten een trend in elke stijl.

Nu zag ik de afgelopen tijd op instagram stoere mijlpaalblokken voorbij komen. Het cijfer 30 en het woord weken op houten blokken, in de handen van een mommy-to-be naast haar mooie zwangere buik en het cijfer 8 en het woord dagen naast een wolk van een baby.

De bedrukte massieve beukenhouten blokken van Hip en Hout maken je buikfoto of mijlpaal moment van de kleine helemaal af. Een super persoonlijk en tijdloos cadeau voor bv. je zwangere vriendin of op een baby shower. Je kunt er nog veel meer leuks meedoen. Gebruik de mijlpaalblokken voor een leuke verjaardagsuitnodigingsfoto of bij het maken van een geboortekaartje met foto.
Euro 19,95 XL


Hip en Hout heeft naast de mijlpaalblokken nog veel meer leuks. 

Zet deze website onder je favorieten want ook voor het pérfecte kraamcadeau zit je hier goed. Hoe leuk zijn de naamblokken ! Ze geven een persoonlijk touch aan elke kinderkamer. De originele bedrukte blokken zijn altijd goed en ga je voor wit passen de blokken in elke stijl en kleur kamer. Nieuw zijn de naamblokken in color blocking in een kleur naar keuze. Vanaf Euro 3,50 per blok.

Voor een echte statement in de kinderkamer en een te gek geboortecadeau heeft Hip en Hout de originele geboortetoren ontworpen (totale hoogte 25 cm). De voorkant van de blokken zijn bedrukt met de naam en datum en de zijkant met de lengte, gewicht en tijd. Je kunt de geboorteblokken mixen en matchen, verschillende kleuren kiezen, een ster of toch het hartje. Euro 19,95
Mijn lievelings item van Hip & Hout is de aftelpyramide. Aftellen naar Kerstmis, Sinterklaas, vakantie en je verjaardag in maanden, weken, dagen en nachtjes. Super leuk en leerzaam door het terugtellen van de datum/cijfers. Euro 19.95


Nog één item die ik jullie niet wil onthouden; de stoere handgemaakte houten camera die je kunt personaliseren met een naam en kleur naar keuze inclusief draaibare knop. Super stoer en ook een leuk item voor op de kinderkamer. Euro 19.95Foto credits: HipenHout

Hip en Hout heeft een stoere, tijdloze en unieke collectie items die te gek zijn om te geven en te krijgen. Hip en Hout maakt alle items zelf en zo zijn er veel mogelijkheden qua kleur en extra opties.
Kijk voor nog veel meer hips van hout op de website hipenhout.nl.

Alle blokken van Hip en Hout zijn decoratief en niet geschikt voor kinderen onder de drie jaar.


Liefs,

Nuria  ♥


Geen opmerkingen

Back to Top