HOTSPOT Den Haag:
Happy Tosti

Tijdens een shopdagje met Fenna in het centrum van Den Haag lunchten we
bij Happy Tosti!  Hét lunchrestaurant aan de Korte Poten dat zijn naam eer aan doet want je eet er de heerlijkste tosti's en je loopt met een heel blij gevoel weer naar buiten.  
Bij binnenkomst kijk je de open keuken in, waar een team van mensen met én zonder arbeidsbeperking vol passie tosti's en ander (zoveel mogelijk) biologisch en gezond lekkers staan te maken. 
Binnen twee seconde heeft Fenna de schommels ontdekt die bij sommige tafels hangen en zit ik en schommelt zij al snel aan een tafel. De schommels geven dit frisse sociale lunchrestaurant een hippe uitstraling. We bestellen een zoete tosti Choco Banaan met M&M's en een Tosti Salami met zongedroogde tomaatjes. Super lekker van smaak en geserveerd op een houten plankje die je bij Happy Tosti kunt kopen. Leuk voor thuis. 


De transparante open keuken geeft letterlijk een kijkje in de keuken en zie je hoe de bijzondere medewerkers met veel plezier en gedrevenheid hun horeca baan uitoefenen. Ik was zeer onder de indruk van de service en het teamwork van het personeel.Happy Tosti is echt een super leuke lunch plek in het centrum van Den Haag met een gezonde lunch kaart vol smaakvolle tosti's, panini's, soepen, salades, yoghurt en huisgemaakte sappen en limo's.

De schommels zijn een echte eyecatcher in de zaak en heel uitnodigend voor kids. Wat tof dat mensen met een arbeidsbeperking bij Happy Tosti een kans krijgen en gewaardeerd worden in deze uitdagende baan.

Hier komen we zeker een keer terug en zorgen we er gelijk voor dat de zogenaamde tosti teller die op happytosti.nl staat, richting de 100,000 tosti's gaat.

Happy Tosti, Korte Porten 5, Den Haag
Ook nog een vestiging in Leiden en Hoofddorp.

  Foto credits: happytosti.nl 
Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top