De lievelings van.... Hanneke

Deze keer in de lievelings van..Hanneke, mijn lieve schoonzus en mama van Faja (2). 

Back in the day zijn Hanneke en ik een webwinkel begonnen in sieraden en accessoires, Beau Jangles. We hebben te gekke dingen beleefd en meegemaakt. Van sieradenparty's bij mensen thuis waar we woonkamers compleet omtoverde in ons eigen winkeltje tot een paar dagen op North Sea Jazz met ons eigen pop up shopje. Tijdens inkoopsessies liepen we als twee kinderen in een snoepwinkel. Super mooie tijden met Beau Jangles.

We kunnen nu zo intens genieten van de meisjes die zo heerlijk samen spelen. Ik vind het dan ook super leuk dat ze haar lievelings met ons wil delen: You go Han!
Toen Nur mij vroeg om op te schrijven wat mijn liefste lievelings zijn dacht ik; leuk!
Even stilstaan bij mijn lievelings want mijn lievelings zijn al zo gewoon geworden omdat het mijn lievelings zijn.

♥ Lievelingswebwinkel (mama): Ik surf wat af en ben vooral vaak op zoek naar leuke webwinkeltjes. Specifiek voor iets of gewoon om lekker te koekeloeren en ideeën op te doen. Flavourites, VT wonen, Fashion chick en de AH zijn webshops die ik regelmatig bezoek. Wat een uitvinding is de AH thuisbezorging, I like it a lot ♥


♥ Lievelingswebwinkel (kids): Ook voor ons dochtertje Faja struin ik regelmatig wat webshops af en koop ik bijna al haar kleertjes online.
Zara kids en Mango kids zijn dan mijn favorieten. Hier scoor ik meestal haar basis garderobe en dit vul ik aan met wat losse items her en der. Bijvoorbeeld bij Kleertjes, Sissy boy, Frnky’s, Goodmorning Sunshine, Little Indians, no74wat is er toch veel leuks te vinden.

♥ Lievelings beautyprodukt: Wat betreft mijn beauty producten gebruik ik het internet minder vaak. Deze spulletjes wil ik toch graag in mijn handen hebben gehad voordat ik ze koop. Vooral ook omdat het vaak niet te ruilen is.
Foundation is mijn favoriet wat cosmetica betreft. Een klein drupje kan al zo’n verschil maken. Zonder voel ik me echt een beetje kaal. Ik gebruik nu Vichy Ideal.

♥ Lievelingsparfum: Mijn lievelings geuren zijn Chanel Coco Madamoiselle deze gebruik ik vooral ‘s avonds  en overdag draag ik meestal Gucci Premiere iets lichter en zachter dan de Chanel geur.

♥ Lievelingsblog: Mijn lievelings blog is natuurlijk Huize Lievelings!
Wat ben ik  trots op Nur dat ze dit  is gaan doen.
Ik ‘ gebruik’ (in de goede zin van het woord )  Nuria ook vaak voor nieuwe websites of leuke dingen. Nur is voor mij al jaren een inspiratiebron en ze heeft er dan ook een heel fijn neusje voor. Zo leuk dat ze dit nu ook met jullie deelt.

♥ Lievelings TV programma: TV kijken is eigenlijk iets wat ik niet heel veel meer doe. Netflixen of surfen zijn daar een beetje voor in de plaats gekomen. Als in September Expeditie Robinson weer begint dan kruipen Fa (Fabian) en ik samen op de bank om te kijken. Stiekem koester ik de droom hier ooit nog eens aan mee te doen.

♥ Lievelings mama moment van de dag:  is als Faja wakker wordt en als een soort half slapende rups haar weg in haar slaapzak tussen ons in vind en nog lekker even met ons door snoozed. Zo fijn!

♥ Lievelingsquote: Pluk de dag/ Carpe Diem is wel mijn lievelingsquote. Er zijn er zoveel en op zoveel verschillende momenten zijn ze wel toepasbaar. Maar deze komt altijd wel als eerste in me op.

♥ Lievelings festival/event: De laatste paar jaar probeer ik wel naar een dance feestje/ festival te gaan. Niet eens zozeer voor de muziek maar vooral het sfeertje wat er hangt. Gezellig met een stel vrienden.
Flavourites live staat ook hoog in de ranking, heerlijk om daar rond te struinen, te kopen en inspiratie op te doen. Iets om ieder jaar weer naar uit te kijken.

♥ Persoonlijke lievelings: De boeken van Rens Kroes. Powerfood en On the go zijn echt een persoonlijke favoriet. Super veel recepten al uit haar kookboeken gemaakt!  Lekker en healthy! 

Dank je wel Hanneke voor je lievelings en dat je mijn klankbord bent voor Huize Lievelings. 

Wat zijn jullie favorieten?

Liefs, 

Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top