De leukste nachtlampjes


Ze zijn hier in huis een must have voor het slapengaan en ook nog eens uber cute!
De nachtlampjes van tegenwoordig zijn er in de meest lieve vormen en geven een warm glowy licht, waar kids heerlijk bij kunnen slapen. Door de timer gaat het lampje na ongeveer een uur vanzelf uit en door het led licht zijn ze 100 % kidsproof.


Wij zijn ondertussen zo'n vier lampjes rijker en ik denk stiekem dat het hier niet bij zal blijven. Fenna en ik zijn fan en smelten bij het zien van de lieve lampjes. Het lieve wolkje, een felgekleurd peertje en de stralende regenboog zijn de lichtpuntjes in de donkere kamers van de meisjes. Overdag staan deze snoepjes ook nog eens heel decoratief. Verschillende merken hebben de nachtlampjes in hun collecties. Ik zet de leukste voor je op een rij. Ben je klaar voor een cuteness overload? 

Petit Monkey

Het merk Petit Monkey van mijn lievelingswebshop Psikhouvanjou.nl heeft in samenwerking met het merk Eef Lillemor (ook een lievelings) oa. een collectie nachtlampjes. Van een zoete ananas tot een stralende ster en van de hipste hippo tot een lief wolkje. Euro 9,95
Hippo in pink


Wolkje in mint

Nieuw bij Psikhouvanjou.nl ontworpen door Crowded Teeth 
zijn dit lieve uiltje en bunny in vele pastels te krijgen. 

Uil Indian OceanFoto credits: Psikhouvanjou.nl

Lapin & me

Voor een echte vintage look heeft het merk Lapin & me twee mini lights: de fawn en swan oftewel een babyhertje en een mooie zwaan. Euro 14,95


Foto credits:  Psikhouvanjou.nl

A little lovely company.


Zo little is de collectie ondertussen niet meer maar lovely is het zeker. Wij hebben ons oog op de melkfles en het koekje laten vallen. En de maan, ja en het spookje is natuurlijk ook te leuk. Van Euro 9,95 t/m Euro 14,95.

De nachtlampjes zijn ideaal om mee te nemen bij een logeerpartijtje en ook het perfecte kraamcadeau. Zo is het witte wolkje altijd goed en past in elk kamertje bij elke stijl.


 Zon, maan en regenboogGeen opmerkingen

Back to Top