3 x online shops
ontdekt via instagram


Instagram is het sociale medium dat ik het meest gebruik. Ik post foto's om mijn blogpost aan te kondigen en geef je een kijkje in ons leven. Instagram is voor mij ook een inspiratiebron. Ik volg zelf veel mamabloggers, kidsconcept stores en kidslifestyle online shops. Het is dan ook een feestje om door al het moois te scrollen. Ik zie dan ook vaak te gekke items voorbij komen. Als je dan doorklikt kom je uit bij echte pareltjes. Online shops met een kleiner maar uniek assortiment. Vandaag deel ik drie online adresjes die ik via instagram ontdekte en die sindsdien op mijn favorietenlijstje staat.

De naam zegt het al: Heel veel liefs van vilt en meer. Een site vol leuke accessoires voor de baby en kinderkamer. Ik zag een foto van de vilten box mobiel hangers voorbij komen en baalde stiekem dat ik dit shop adresje nu pas ontdek. Dit had ik graag in de babykamer gehangen of boven de box. Een online shopje vol met handgemaakte slingers, kinderwagenspanners en ander leuks. Een cuteness overload in pastels waar je zowiezo slaagt voor een uniek kraamcadeau en voor de mama's to be dé plek om de kinderwagen en kamer af te stylen.




De kaartenhanger met een lieve kaart zijn hét perfecte cadeau bij een geboorte of feestelijke gelegenheid. Hoe lief!


Mooie posters en zelfs een collectie geboortekaartjes i.s.m. mamakaart.nl met de figuurtjes van liefvilt.



De tijd van kinderwagens en babykamer is hier voorbij maar zo'n leuke slinger staat natuurlijk in elke meidenkamer. Zet dit snoepje bij je favorieten want hier ga je veel nieuwbakken mama's blij mee maken of gewoon heerlijk jezelf verwennen. Shopze.

Foto credits: liefvilt.nl

Zoeteliefshop

Het tweede adresje ontdekte ik toen ik deze speenkoorden voorbij zag komen op instagram. Helaas te laat om zelf te kopen omdat de spenenfee hier al geweest is maar wat een te gek persoonlijk cadeau. De Zoeteliefshop staat vol met zoete en lieve handgemaakte items. De eigenaresse laat zich inspireren door haar lieve dochter en dat zie je terug in dit lieve shopje. Veel fashion items van mooie kwaliteit die je kunt combineren met een matching haarband. Er is zelfs een twinning collectie. Samen met je mini me in dezelfde sweater en of haarband. Het wordt toch niet leuker dan dat!








Zoetelief heeft een uitgebreide collectie haaraccessoires met de liefste strikjes en haarbanden die gecombineerd kunnen worden met andere (matching) items.


Ben je dus op zoek naar cute stuff ? Unieke fashion items voor de kleine ?( tot en met maat 98) en wil je jullie outfit afmaken met te gekke haaraccessoires.... stop met zoeken. Zoetelief doet zijn naam eer aan en heeft veel zoets en liefs.

Foto credits: Zoeteliefshop.nl

Koetjehip

Ok, misschien wordt het toch nog leuker! In dit geval stuff voor de kinderkamer.
Een kleine feeën huisje waar kids heerlijk hun fantasie de vrije loop mee kunnen laten. Met dit lieve feeën huisje maak je het verhaal van de tanden of spenenfee net even spannender en echter. Wat een origineel item. Koetjehip heeft nog meer van deze unieke items die elke kinderkamer sfeer geven.



Een gepersonaliseerd cadeau voor de baby-kinderkamer is altijd leuk. Deze stoere naamborden gemaakt van een teakhout boomschijf kun je in de kleur naar keuze bestellen en maken de kamer helemaal af. Euro 17,50



Zjjn de kids gek op zeemeerminnen ? Een echte zeemeerminhanger in de kinderkamer in lief roze en mint is dan echt een musthave. Euro 5.95.


Een houten vlaggenbanner die je in de kleur naar keuze en met één of twee punten kunt bestellen met de naam erop. Mooi voor in de kinderkamer of leuk aan de muur bij een feestje. Weer een uniek item van Koetje Hip. Euro 2,50


Ga voor nog meer leuks naar dit shopje. Koetje Hip vult haar shop regelmatig met nieuwe unieke items.

Foto credits: Koetje Hip

Volg Liefvilt, Zoeteliefshop en Koetjehip op instagram en mis niets van deze 'snoepwinkeltjes'.

Liefs,

Nuria♥

3 opmerkingen

  1. Hele lieve zachte shops zo te zien! Die sling met de ijsjes vind ik ook echt heel mooi. Zelf shop ik graag zeker ook voor cadeaus gewoon online. Ik koop bijvoorbeeld ook een zwembadje of een leuke zwemring voor kraamcadeau.

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top