Fan van Jill

Tekenen en kleuren is hot! Winkels liggen vol met kleurboeken voor volwassenen en ook hier thuis worden uitgebreide kleur en tekensessies gehouden. Vooral Fenna kan zich heerlijk storten op een tekening of kleuren of d'r leven ervan afhangt. Op Zapp ontdekte ze Jill, een briljante tekenares en knutselkoningin die alles een glitter touch geeft. Fenna was gelijk verkocht verslaafd en kijkt filmjes van Jill op zapp en youtube heel vaak.

Jill Schirnhofer (1991), van origine een illustrator die in 2014 doorbreekt met haar tv programma Jill op avrotros, geeft tips en trucks aan de kijker op het gebied van tekenen, knutselen, mode en koken. De setting in haar huis is zoet en heerlijk girly net als haar tekeningen. Jill heeft een echte eigen tekenstijl waar ze meisjesharten mee veroverd. Ik kijk met bewondering hoe Jill niet alleen steengoed tekent maar ook de meest geweldig unieke en makkelijke diy's uitvoert. Met een voorliefde voor teveel glitter en de kleur roze geeft ze elk item een echte Jill touch. Op zoek naar knutselprojectje of een leuke girly diy? Klik hier voor de inspirerende filmpjes van Jill. 

 Hoe leuk zijn deze thee meisjes!
Jill tekent alles waar meisjes van dromen in haar eigen Jill stijl. Meisjes in mooie jurken, taartjes, make up, anything girly. Fenna wil maar al te graag net zo mooi kunnen tekenen als Jill. Ik wist dan ook gelijk dat haar boek Tekenen met Jill een perfect kerst kadootje zou zijn. Samen met glitterstiften kreeg Fenna dit tekenboek onder de boom. Super blij!Fenna is met 6 jaar misschien net een jaartje te jong maar dat mag de oefenpret niet drukken. Jill geeft je handige tekentips en legt je in dit boek stap voor stap uit hoe je bijvoorbeeld stralende ogen tekent? Of kissy lips en golvend haar? Er is genoeg ruimte om te oefenen hoe je bv kapsels en jurkjes en nog
veel meer tekent.
Jill heeft er nog een fan bij want ik doe stiekem met Fenna mee. Super leuk! Knutselen met Jill, Het schetsboek en Kleuren met Jill  zijn de andere boeken van Jill en die zullen zeker de collectie compleet maken.

Op naar veel tekensessies met nog meer glitters! en vergeet niet in jouw wereld kan alles!

Tekenen met Jill
Euro 14.99

Liefs,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top