Het mooiste bamboe servies

Smullen van een vrolijk gekleurd bordje of drinken uit een beker vol lieve plaatjes daar word elk kind including me toch blij van! Ik heb een zwak voor melamine bordjes, kommetjes en bekers  en heb daar een mooie verzameling van opgebouwd, onder het motto je kunt er geen genoeg van hebben.

Hoe leuk zijn de bekers van het merk Rice!


Nu zie je steeds meer merken die het natuurlijke product bamboe gebruiken. Bamboe is geheel vrij van schadelijke stoffen, is biologisch afbreekbaar en dus milieu vriendelijk en veilig voor onze kids. Bamboe is in
principe net zo sterk, kan in de bovenste la van de vaatwasser alleen niet in de magnetron/oven. 

Ik zet de mooiste bamboe kinderserviezen op een rij en zie ik stiekem een nieuwe verzameling aankomen.

Love Mae

Ik begin gelijk met mijn lievelings. Het mooie merk Love Mae die bekend staat om z'n super mooie muurstickers van textiel die je op elke ondergrond kunt plakken. De liefste plaatjes in de mooiste kleurencombinaties geven elke kamer gelijk een warme sfeer. Dezelfde stijl vind je ook in de collectie bamboe servies. De complete vier en vijf delige dinnersets zijn het decor voor dromerige prints en vrolijke plaatjes. Love Mae maakt het je moeilijk want de ene set is nog mooier dan de ander. Ook een mooi kraam cadeau!
Bim Bam Boo 

Vrolijke uiltjes en stoere auto's komen tevoorschijn wanneer de bordjes leeg zijn. Een handig verdeelbord met vrolijke printjes en gemaakt van biologische afbreekbare bamboe vezels. Oa te koop bij de hip en groen. Een webshop met natuurlijke baby en kind producten.La Chaise Longue

De vrolijke gekleurde uiltjes, panda's en vosjes kijken je verbaasd aan in deze dinnersets. Mooi verpakte complete dinnerset waar elk kind blij mee maakt. Verantwoord gemaakt van bamboe vezels en natuurlijk gekleurd. Niet schadelijke voor het milieu en voor de kleine.
Eef Lillemor

Ik vind Eef Lillemor misschien wel het allerliefste baby & kinder merk. De mooie collectie kinderkamer accessoires en kids lifestyle in  zoete pastellen is uitgebreid met een nieuw bamboe kinderservies. De collectie Lovely animals en Lovely weather. Super cute!

 Engel

Celebrate life met de collectie van Engel! Het kleurrijke bamboe kinderservies met grafische print past perfect in het thema feest en vrolijkt de tafel gelijk op.


Of het nu een grafische print is of een zoete pastel? Voor elke smaak zijn er de mooiste kinderserviezen van bamboe te vinden.
Het perfecte alternatief voor de bewuste ouder en het perfecte (kraam) cadeau.

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top