Lunchbox inspiratie

Vorige week vroeg een vriendin wat ik Fenna meegeef in haar lunchbox en of ik wat tips had voor een leuke maar vooral praktische lunchbox. Ik moest bekennen dat ik Fenna één boterham meegeef en los wat tomaatjes of druifjes. 
Niets spannend, vaak hetzelfde en eigenlijk saai. Dit komt eigenlijk door het gebrek aan inspiratie en omdat Fenna geen grote eter is, ze graag langzaam en hetzelfde eet.
Ik ging gelijk op zoek naar wat inspiratie en welke lunchbox is nu écht handig?
Goodbyn Hero
Het is natuurlijk afhankelijk van wat je in de lunchbox doet maar een verdeling met 1 of 2 vakjes is ideaal. Zeker wanneer je ook fruit, snacks, groente of ander spannende baksels wilt meegeven.
Na een paar kliks zag ik gelijk dat de Goodbyn Hero voor mij (en die vriendin) dé lunchbox is. Met drie compartimenten en een dipper set van twee losse bakjes kun je een dubbele boterham combineren met snacks, fruit en groente en de vakken zorgen dat je broodje niet naar bv. banaan smaakt. De perfecte manier om je kids een gevarieerde lunch te geven. Je kunt het natuurlijk zo 'gek' maken als je wilt. De Goodbyn Hero is er in roze, blauw en groen en kost Euro 19.95.

  Het zusje van de Hero is de Bynto, ook leuk!

Foto credits: ilovespeelgoed.nl

Tip:  gebruik één of meer siliconen bakvormpjes in een lunchbox zonder vakjes. Zo kun je snacks van elkaar scheiden en de siliconen vorm is flexibel en vormt zich naar de lunchbox. 

Tip: in mijn zoektocht naar wat lunchbox inspiratie kwam ik op de blog whatlisacooks.com. Een Amerikaanse moeder van twee tweelingen die elke gemaakte lunch voor haar vier kids deelt met de rest van de wereld. Thank you Lisa. Wat een inspiratie! Meer dan 1000 lunch ideeën! 
Foto credits: What Lisa Cooks

Maak van de lunch echt een feestje met deze accessoires.Met deze funny oogjes prikkers scoor je punten. Euro 6,00


Leuke lunchprikkers zorgen voor schone handen & feest, Euro 5,50

Spork! Een vork en lepel in één. Ideaal voor in de lunchbox, Euro 2.50
Water + fruit = gezond fruitwater. Een duurzaam en gezond alternatief voor drinkpakjes, 
Drink in the box, Euro 11.95

Snack in the box, voor het tien uurtje of voor onderweg, Euro 10,95

De leukste lunch

Dé winkel waar je alles vind voor de leukste lunch is de leukste lunch.nl.
Marije begon deze winkel met dezelfde reden waarom ik naar inspiratie zocht. Een zesjarige dochter die kieskeurig is en ellenlang kan doen over een boterham. Tijdens de zoektocht naar tips kwam ze de bijzonder leuke lunches tegen op Japanse sites. Daar is het origineel vullen van de bentobox een ware kunst. Wil je aan de slag met Bento dan is het Bento Startpakket perfect. Euro 19.95

Foto credits: deleukstelunch.nl

Broodtrommel liefde

Wil je de kids nog meer verrassen of een hart onder de riem steken? Stop dan een kaartje van broodtrommelliefde in de lunchbox. Bij belangrijke momenten zoals een verjaardag, belangrijke toets of juist zomaar. Op de kaartjes staan lieve berichtjes zoals, Je bent een kanjer! Veel succes vandaag, goed blijven oefenen, je wordt steeds beter. De kaartjes zijn gelamineerd dus kunnen tegen een klodder pindakaas. De zes blanco kaartjes zijn voor een eigen persoonlijk berichtje. Nu Euro 9.95


Foto credits: broodtrommelliefde.nl

Benieuwd wat jullie in de lunchbox doen?

Happy lunch!

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top