Carnaval outfits inspiratie

En zo zijn we alweer over de helft van januari 2017 en voor je het weet gaan de kids in polonaise de voorjaarsvakantie in. Voor dit gezellige Carnavalsfeest op school eerst nog op zoek naar een feestelijke outfit. Afgelopen jaren hadden we Dokter Lina, Fee Fenna en Flamenco danseres Fenna. Benieuwd wat het dit jaar gaat worden?


Ik kijk er altijd naar uit om voor de kids een leuk en feestelijk carnavals outfitje te kopen. Carnaval is een feest waar alles mag en niets moet. Simpel of juist over de top! 

Bij aankomst in de klas is het altijd een feestelijke bedoeling en zijn de kids uitgelaten en uitgedost. Je kijkt je ogen uit en voelt je underdressed tussen de stoere superhelden en prachtige prinsessen. Op zoek naar wat inspiratie zocht ik online naar feestwinkels met ludieke pakken en mooie outfits voor kids. De online shops staan bomvol van de coole pakken en lieve outfits en qua budget kun je het zo gek maken als je wilt. 

Voor budget outfits vind je bij de Hema en H&M leuke outfits. Zelfs onder de Euro 10,00.  

FunideliaPartycity en Kidscotton hebben een groot assortiment eigentijdse en klassieke carnavalsoutfits voor elk budget, van klein geprijsd tot deluxe en premium. 

Lego Nya & ZeemeerminLalaloopsy & Belle
Superwoman & Stoer piratenmeisje

Buzz Lighyear & Minion


Wat het gaat worden dit jaar? Roodkapje of Skye voor Lina. Fenna heeft nog geen idee maar met het volle aanbod gaat dat helemaal goed komen. Als het aan mij lag zou ik dit kiezen. Misschien niet heel praktisch maar wel uber cute!

Liefs,  Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top