Super Simple Songs

Ze zijn super, simpel en ongelofelijk schattig; de filmpjes van super simple songs.
Deze absolute lievelings-filmpjes van onze dochter Lina, toen 2 jaar,  zijn gemaakt door het team van supersimplelearning.com die originele klassieke liedjes weer in een nieuw jasje steken.


De eigen gemaakte songs zijn qua tekst eenvoudig en daardoor makkelijk te begrijpen voor de jonge kijker. Ze zijn een wereldwijde hit en te vinden op YouTube of www.supersimplelearning.com.

Mijn hart smolt bij het zien van het klassieke kinderliedje Twinkle twinkle little star.
Deze video is gezongen door een engelstalige kinderstem en verteld het verhaal van een onrustig uiltje dat naar de twinkelde ster vliegt en door de ster aan de 'hand' wordt meegenomen en samen dansen ze rond. Uiteindelijk neemt het uiltje afscheid van de ster. Het schattige slaapliedje vond Lina geweldig. Heel rustig en gefascineerd keek ze naar het filmpje.
Het is een heerlijk filmpje om af en toe lekker samen te kijken vlak voor het voorlezen, slapengaan of gewoon even rustmomentje op de dag. Heel cute!Super simple learning heeft nog twee liedjes Little snowflakes en Sweet dreams. Deze zijn net zo lief en rustgevend, met recht een hele lievelink. Weltrusten!

Veel kijk plezier,

Liefs,

Nuria ♥

Bron foto's: Super simple songsGeen opmerkingen

Back to Top