Originele en unieke traktaties van Paperhouse + WIN actie (gesloten)

Met twee naar schoolgaande kids weet ik dat het verzinnen van een betaalbare originele traktatie of uitdeelkadootjes een uitdaging is. Ik spotte hét webadres voor gepersonaliseerde en unieke traktaties, uitdeelkadootjes en speelgoed: Paperhouse Een webshop die je direct in je favorietenlijst kunt zetten want hier shop je kant en klare toffe traktaties die je zelf kunt samen stellen. 

Ter gelegenheid van het éénjarige bestaan viert Paperhouse feest ( gefeliciteerd !) de maand oktober, met veel acties, give away's en kortingen. 

Naamcadeau's

Persoonlijke uitdeelkadootjes zoals de naamcadeautjes van Paperhouse zijn bijzonder om te geven en krijgen. Uniek, origineel en een perfecte basis voor een traktatie pakketje. Zo kun je aan de naam sleutelhanger een snoepsleutel hangen, combineer je de pen met andere goodies en vul je de beker en kratje met bijvoorbeeld snoep of fruit.

* pennen met naam, Euro 0.85
* beker met naam, Euro 0.90
* kratje met naam, Euro 0.85



Een gekke pen of potlood doet het altijd goed. Keuzestress! Het assortiment pennen en potloden is mega groot en heel leuk! Shop er gelijk een aantal voor een traktatiepakketje, de give away op een kinderfeestje of voor in de grabbelton. Potloden vanaf  Euro 0.11 per stuk. Pennen vanaf Euro 0.45.Per stuk te bestellen.

Unicorn

Paperhouse gaat ook mee met de trends en heeft een super toffe Unicorn traktatie die je zelf kunt samen stellen. De basis is de mooie unicorn/eenhoorn van 210 gr cardstock die je geheel naar eigen wens kunt uitbreiden met een knijper, zakje met een bellenblaas, pen (met naam) of dextrose lippenstift, snoepketting of unicorn sleutelhanger bijvoorbeeld. Vanaf Euro 1.00.

Een traktatie in thema ? Stel zelf de leukste traktaties samen met de eventueel gepersonaliseerde items waar je iedereen mee verrast.

* voetbaltraktatie, Euro 1.80 met shirt, knijper, cellofaan, lolly en sleutelhanger
* Peppa pig traktatie, Euro 0.95 met knijper, zakje en snoepketting.
smurfentraktatie, vanaf Euro 1.78 met potlood, gum, ballon, snoepje in beker met rietje
legotraktatie, Euro 1.30 met figuurpotlood, zuurstokje en puntenslijper met naam.


Voor unieke verpakkingen,traktatie doosjes en zakjes zit je ook goed bij Paperhouse. Zo maak je in een hand omdraai het leukste pakketje. Combineer de items van je keuze en verras de klas!

Traktatie prikkers

Een toffe traktatie prikker waar je bijvoorbeeld fruit en of spekje op kan prikken is super cool en hartstikke budgetproof. Vanaf Euro 0.28 per vijf in assorti geleverd. Ook leuk voor verjaardagen thuis of kinderfeestjes.

Ses  Creative & Totum

Traktatie geshopt? Kijk gelijk bij de shop op merk categorie voor mooie cadeau's voor verjaardagen en kinderfeestjes van bijvoorbeeld de creatieve merken Ses Creative en Totum.  De knutselpakketjes zijn perfect voor de regenachtige dagen of alvast voor in de zak van Sinterklaas of onder de kerstboom. 


Paperhouse bestaat 1 jaar en viert een feestje! 

Shop nu de toffe producten van Ses Creative en Totum met 15 % korting. Gebruik t/m 31 oktober de code: feest


Win actie Paperhouse 1 jaar! GESLOTEN

In samenwerking met Paperhouse mag ik 1 x een strijkkralen pakket weggeven van Ses Beedz.
Het pakket bestaat uit drie strijkkralenbordjes hond, dolfijn en een paard en twee zakken strijkkralen.

Kans maken op dit knutselpakket? Like Paperhouse en Huize Lievelings op facebook en instagram en laat een berichtje achter onder deze blogpost of op facebook met naam en een geldig email adres. 

De winactie sluit op 16 oktober 2017. (GESLOTEN)  De winnaar wordt op facebook bekend gemaakt. Doe mee en win dit toffe pakket!

Update: Sabine Flothuis heeft het strijkkralenpakket gewonnen. Gefeliciteerd en veel plezier ermee!



Veel succes,

Liefs,

Nuria ♥


7 opmerkingen

  1. Zo leuk! Ik doe mee voor onze tweeling Lucas en Eva die 5 december jarig zijn 😃 ik volg je via Facebook (Linda Raaijmakers) en Instagram (@lindaenbjorn) groetjes Linda l_raaymakers@msn.com

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Natuurlijk doe ik mee! Wat een leuke prijs voor als de Sint straks in het land is ;) Mijn dochter is echt dol op knutselen dus dit gaat ze erg leuk vinden.

    Ook erg leuk dat ik nu gelijk EENHOORN traktaties spot :o Dit had ik nog niet eerder gezien, en laat het nou NET dat zijn wat mijn dochter einde van deze maand wil trakteren ;)

    Ik ga hard duimen en volg natuurlijk beide pagina's op Facebook en nu ook op Instagram.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Super leuke actie! Ik doe graag mee voor mijn 2 jongens!

    BeantwoordenVerwijderen

Back to Top