6 x boeken die op mijn verlanglijstje staan Cadeautips!


Ik heb een stapel boeken liggen die ik nog moet lezen. Ik ben een echte vakantielezer maar deze zomervakantie is het er niet van gekomen. Ik verslind daarentegen wel inspiratieboeken. Ik spotte weer te gekke (cadeau) boeken die ik gelijk op mijn lijstje zetten. Met dit lijstje hoop ik je te inspireren of dé cadeautip te geven.

Snap

Een fotogeniek boek, letterlijk en figuurlijk want dit snoepje van een boek leert je alle tips en tricks hoe je het beste foto's maakt met je smartphone. Je kunt natuurlijk de mooiste foto's maken met de meest geavanceerde spiegelreflexcamera maar feit blijft dat je die niet altijd bij je hebt. Anki Wijnen van blog Zilverblauw en auteur van het populaire fotografie boek Shoot laat je in dit boek zien door middel van creatieve tips dat je echt hele mooie foto's kunt maken met je smartphone.

Je shopt dit boek oa bij bol.com 


Babe you got this

Dit lijkt mij een te gek inspirerend boek vol met advies en succesverhalen. Van meisje met dromen naar vrouw met succes. Martje Haverkamp en Emilie Sobels nemen je mee in de zoektocht naar de levenslessen van jonge vrouwen en delen oa. inspirende verhalen van 23 girl bosses.
Bestel dit boek bij bol.com 


Wat lunchen we vandaag?

Een ander tof inspirerend boek is Wat lunchen we vandaag? van Susan Aretz. De lunchboxen van de meisjes kunnen wel wat variatie gebruiken. Het boek staat vol inspiratie en recepten voor feestelijk gevulde lunchboxen, gezonde traktaties en andere feestelijkheden op school. Een cadeau tip voor ouders met naar schoolgaande kids. Je shopt dit boek bij bol.com
Wat lunchen we vandaag? Euro 24.99

365 dagen succesvol

Dit boek komt 21 november uit en kun je nu vast bestellen. David de Kock en Arjan Vergeer zijn het duo achter dit life changing boek die via kleine stapjes je meeneemt naar jouw succes. Volg de online video cursus of masterclass in leiderschap, talent ontwikkeling en effectief overtuigen. Een boek waar je gelukkigste en beste jaar van start gaat.


Shop dit boek bij bol.com

Geef dat kind een slok jenever

Dorine en Els zijn de opvoedtantes uit de gelijknamige rubriek in Kek Mama en geven adviezen en antwoorden op opvoedvragen met de kennis van toen en nu. Herkenbare situaties en goede adviezen. Dit is een echt must read. Dit toffe boek kan zomaar de verlossing zijn op vraagstukken waar je als ouders mee zit.Je bestelt dit boek bij bol.com
Geef dat kind een slok jenever ! 
Euro 15,00


Het grote dillema op dinsdag boek

Ik hoor je denken? Het grote wat boek? Inderdaad een boek met onmogelijke dillema's die voor veel discussie plezier zorgen. Ooit ontstaan tijdens een verjaardag uit verveling door zes vrienden wat resulteerde in een facebookpagina en nu dus dit hilarische boek en is er ook een spel en kalender uitgebracht. Het boek heeft een spiraalbinding en 'halve pagina's'waardoor je 1600 dilemma's kunt creeën. Een echt na-tafelboek met vrienden, of tijdens een familieweekend of lange autoritten of gewoon voor de fun want de dillema's zijn ook hilarisch geïllustreerd.Bij bol.com te shoppen

Nieuw is het omdraaiboek van de Dillemaboek makers. Vanaf half november verkrijgbaar maar nu al in de voorverkoop met leuke extra's wanneer je voor 25 oktober besteld. Klik hier.


Bestel in de voorverkoop

Wat is er nieuw? Het dillemaboek vol onmogelijke dillema's kun je omdraaien waar je dillema's krijgt voorgeschoteld waar je blij van wordt. Cadeautip!

Een paar dillema's : oh ja en je MOET kiezen!

Dillema #1 Als je een hond hoort blaffen plas je in je broek OF elk jaar in mei gebruikt een koolmees je hoofd als broedplaats

Dillema #2 Je moet elke dag een broodje vaseline eten OF als iemand je slecht nieuws verteld krijg je de slappe lach

Dillema #3 Je draagt elke dag een ongewoon hoofddeksel OF je moet elke week de ridderzaal schoonmaken

Heb ik al gezegd dat je moet kiezen! 

Een dillema waar je blij van wordt:

Je kunt 60 kilometer per uur rennen OF het eten waar je zin in hebt verschijnt direct voor je neus

Nog steeds moeilijk kiezen toch?

Veel lees/geef plezier!

Liefs,


Nuria ♥Geen opmerkingen

Back to Top