Boekentip: De Grootste Griezel


De kinderboekenweek is in aantocht en is dit keer gruwelijk eng. Hier thuis wordt al druk geoefend op het dansje van het gelijknamige kinderen voor kinderen nummer Gruwelijk Eng. Van 4 tot en met 15 oktober is het dus griezelen op school, in de bieb en vind je heel veel kinderboeken vol griezelige engerds en monsters in de winkels. Het kinderboekengeschenk is het boek Kattensoep van Janneke Schotveld.

Het prentenboek Knikkeruil, voor de allerkleinsten is vanaf 4 oktober te koop in de boekwinkel. Er is een nieuwe knikker in de groep...knikkeruil die op zoek gaat naar een goede verstop plek voor de monsters. Daar zijn ze veilig. Rol net als uil met de bijgeleverde knikkers door de poortjes. 
Boek en knikkerzak met knikkers, Euro 6.95 vanaf 4 oktober in de boekwinkels


De Grootste Griezel

De boeken van kinderboekenschrijfster en illustrator Loes Riphagen zijn net even anders . Ik schreef eerder over haar aparte en eigenwijze toffe stijl. De grote prenten van enge monsters en grote griezels passen perfect in het thema Gruwelijk Eng. Zo denkt een opschepperig spinnetje dat hij 'de grootste griezel' van de wereld is. Daar denken oa. de slang, tijger en krokodil heel anders over maar krijgen een koekje van eigen deeg. Het nieuwste kinderboek van Loes Riphagen shop je hier voor Euro 14.99. Een super tof cadeau voor kids vanaf drie jaar. 
Veel leesplezier tijdens deze gruwelijk enge week en geniet van de toffe boeken ....als je durft!

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top