De leukste planners & stationery stuff


Het nieuwe schooljaar is net begonnen en de agenda's lopen alweer vol. Schoolavonden, kinderfeestjes, speeldates, verjaardagen en afspraken. Een planner, digitaal of fysiek, is dan echt een uitkomst. Zo kun je kiezen voor een weekplanner, een maandplanner of een familieplanner waar je per familielid de afspraken kunt bijhouden. In veel verschillende stijlen en maten zijn er toffe planners, to do lijstjes en ander stationary spul dat je leven zoveel makkelijk zal gaan maken. Ik maakte alvast een selectie toffe planners die ik graag met jullie deel.



Mascha Planner

Een planner die je kunt customizen met de bijgevoegde stickers en labels. De planner is ontworpen door Youtube ster en Beauty vlogster Mascha Feoktistova en bevat 60 weken. Je kunt de planner beginnen wanneer je wilt.

Euro 24,95
Inclusief kaarten, stickers, labels en een notitieboekje
Shop de planner bij bol.com




Paper time werk planner

Nu ben ik zelf gek op stationery stuff en valt mijn oog altijd op notitieboekjes en papierwaren. Ook agenda's en planners zijn aan mij besteed. Een goede planner vinden, die aan al je eisen voldoet is niet makkelijk. Voor mijn blog ben ik al een tijdje op zoek naar een goede planner waar ik een goed weekoverzicht heb en er genoeg ruimte is voor notities voor bv. blog ideetjes. De Paper time planner set is dé must have werk agenda/planner. Het A5 planboek combineert een niet-datumgebonden planningssysteem met inklikbare pagina's en heeft ook een social media planner en to do blok. De super complete set met zacht roze kaft  ziet er ook nog eens leuk uit.

De werkplanner telt 128 pagina's, 40 weken, 12 maanden social media planner, 22 pagina's met notitie ruimte, 2 stickervellen en een inklikbaar blok dagplanning / todo lijstjes (50 vellen) . Met recht ideaal om al je werkzaamheden op alle vlakken overzichtelijk te krijgen. Deze musthave staat per direct op mijn verjaardagslijstje. Dat komt goed uit want deze musthave wordt gelevered in een geweldig mooie geschenkdoos.

De paper time werkplanner is aan te vullen met inklikbare to do lijstjes/ notitievellen en projectplanning

Alvast een kijkje nemen in deze planner ?. Klik hier voor de doorbladerbare Paper time planner.
Euro 24.95, shop de planner hier.





Dreamkey design

In mijn zoektocht naar leuke planners was daar: Dreamkey Design. Dit shop adresje is een walhalla en ware droom voor stationery lovers. Eigenaresse en grafisch talent Nienke is de ontwerpster van deze bijzonder mooie collectie papierwaren en cadeaus. De webshop is uitgegroeid tot dé plek waar je moet zijn voor uniek papierwaar en stationary stuff in een eigen stijl. Zwart, wit gecombineerd met pastel oftewel stoer meets lief.

Samen met Mevrouw Knot heeft Dreamkey Design een collectie ontworpen met mooie planners en accessoires om je werkplek op te frissen en geheel in stijl orde in de chaos te scheppen.



Weekplanner, Euro 5.95 A5 met 50 vellen





Naast een mooie weekplanner heeft Dreamkey Design ook een toffe 2018 agenda uitgebracht. Een duidelijk overzicht voor een goede planning en de ringband zorgt dat de agenda open op tafel kan liggen.

Agenda: A5 formaat, 12 maanden, Jaaroverzicht 2018 en 2019, notitie's en verjaardagen, inspirerende quotes. Euro 16.95. Shop de agenda hier

Livelifehappy shop

Voor vrolijke hebbedingetjes en papier spul is de webwinkel Live Life Happy de place to be. Ik klikte door naar de enorm grote collectie notitieblokjes en planners en kwam heel veel leuks tegen. Dit shopje is hét adres om jezelf of iemand te verrassen met vrolijk en hip spul.

Een perfecte lijstje voor de vakantie, een projectje of andere zaken.
 40 lijntjes en een blanco niet te vergeten box
50 vellen, Euro 2.95 
Shop de checklist hier


Een toffe deskplanner, ideaal voor op kantoor. Euro 9.95
voor een compacte planning. Euro 2.00


Password organizer, Euro 3.95
Super handig om je wachtwoorden in op te schrijven. 
50 vel, A6 formaat


Pluk Amsterdam

De twee stenen winkels in Amsterdam van Pluk zijn absoluut must visits. Ontbijt of lunch gezond en stijlvol in één van de twee lokaties. Mocht het niet lukken dan is de webshop van Pluk Amsterdam net zo tof. De eigen collectie heeft twee leuke planners:


Daily planner, Euro 5.95


Weekly planner, Euro 5.95


Planners zijn ware ontstressers want ze zorgen ervoor dat je alle afspraken in een overzicht hebt in plaats van een warboel in je hoofd. Lees voor meer planning tips met kids mijn eerder blog.

Wat vind je van deze planners? 

Happy planning!

Liefs,

Nuria ♥

2 opmerkingen

  1. Wat een mooier planners! Ik ben daar echt gevoelig voor hoor. Eigenlijk ken ik alleen maar de Marscha planner. Stuk voor stuk heel mooi en zullen vast allemaal goed werken;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan er ook niet genoeg van hebben. Ik ga denk ik voor de Paper time planner! Heb jij de Marscha planner? Hoe bevalt ie? Fijn weekend.

      Verwijderen

Back to Top