Lief en handgemaakt van Poppaa Kids & Lifestyle

Mijn lijstje met lievelings shopjes voor baby en kinderkamer stuff is weer een naam rijker: Poppaa Kids & Lifestyle. Een online pareltje waar grafisch talent Helen Hofstede met veel passie de mooiste unieke items maakt. Decoratie -slingers, hangers en anders leuks in lieve pastels van vilt, de liefste kaarten en posters, toffe muurstickers en hippe kinderkamer accessoires. Stuk voor stuk handgemaakt en ontworpen door Helen waardoor je altijd zeker bent van een bijzonder origineel item of (kraam)cadeau.

Lovely Vilt

Ik heb een zwak voor vilt. Met de zachte stof in lieve kleuren ontwerpt Helen de mooiste creaties die de kinderwagen of kamer gelijk sfeer geven. De decoratie slinger boven een commode bijvoorbeeld is een echte eyecatcher op de kinderkamer. Moeilijk kiezen; wordt het de hippe flamingo, de magische eenhoorn of toch een mooi zeepaardje of lief beertje? Voor een gezellig theekransje zijn de lieve vilten theezakjes, koekjes en ijsjes heerlijk om mee te spelen.  De vrolijk handgemaakte vilten items zijn altijd een uniek en bijzonder cadeau om te geven en te krijgen. 

Decoratie slinger en hanger. Vanaf Euro 7.50  - Euro 19.50


Bijtring met rammelaartje(kroontje) en knisperdoekje. Euro 9.50


Eten van vilt. Vanaf Euro 4.50 voor gezellige theekransjes en andere rollenspellen

Kraamkoffer

Leuker dan dit koffertje wordt het écht niet. Een zacht roze koffertje, met een lieve eenhoorn van vilt, waar je de naam van de pasgeborene op kunt laten zetten. Dit koffertje staat super lief op de baby kamer (geen speelgoed) en kun je bijvoorbeeld gebruiken om bijzondere items in te bewaren. Dit is toch hét perfecte kraam cadeau ?

Koffertje: 16 cm breed, 12 cm hoog en 7,5 diep
Materiaal eenhoorn: 100 % wolvilt
Naam: van wit folie
Euro 14.50 
Euro 17.00 inclusief naam 


Kaarten & Posters

Echte post is veel leuker! Super lieve kaarten van Poppaa om op te sturen maar net zo leuk in een lijstje of met een washi tape op de muur in de kinderkamer. Combineer de posters met de andere handgemaakte decoratie items en creeer een lieve sfeer. Kaarten Euro 1.75, Posters 10.50
Eigen ontwerp van Poppaa

IJskussens & muurstickers

Geef de kinderkamer een unieke uitstraling met de eigen ontworpen muurstickers in gouden folie. Je kunt ze in een strak patroon plakken of waar je wilt.12 stickers op een vel  in gouden folie of zwart wit
Euro 4.50


De ijsjesknuffel van Poppaa zijn te zoet! Super leuk voor als kussen maar nog veel leuker om mee te knuffelen. Welke smaak gaat het worden? 


IJsjes knuffel Euro 22.50

En Poppaa heeft nog veel meer moois en liefs in de collectie. Allemaal uniek en handgemaakt. Even toevoegen aan je favorieten en zo heb je binnen een paar klikken altijd een bijzonder (kraam)cadeau besteld.

Veel plezier met shoppen,

Liefs,

Nuria♥

Geen opmerkingen

Back to Top