Educatief & Creatief speelgoed online shoppen bij Credu


Mijn oog viel op een facebook advertentie met tof educatief speelgoed. Ik klikte door en was verrast door de uitgebreide collectie van de online shop Credu.nl.

Credu is dé leverancier van de leukste educatieve materialen voor basisscholen en kinderopvang. Mooi schoolsets en spellen, lichttafels en ander mooi spul die de creativiteit, fijne motoriek en ontwikkeling van visuele vaardigheden stimuleren.

Al snel zag ik dat je, naast de schoolsets, ook items kunt bestellen als particulier voor thuis. In verschillende leercategoriën, zoals bouwen, techniek & constructie, rekenen & cijfers, taal & letters, fijne motoriek & sorteren, kleur & vorm, heeft Credu het leukste, handigste en nieuwste educatieve en creatieve spul in huis voor de leeftijd 3 tot en met 6 jaar ongeveer.

Eigenaresse Annerieke Huizinga en haar man Ard hebben deze mooie collectie educatieve materialen verzamel. De items in de online shop zijn super leuk voor kids en voegen tegelijk iets toe. Ik selecteerde toffe items die ik graag met jullie deel:

De educatieve sets van Hubelino


Leren rekenen

Deze set combineert bouwen en rekenen. Met de bouwstenen in vijf verschillende weergaven; cijfers, dobbelsteenweergave, tellen met vingers, streepjes en het rekenrekje kunnen de kinderen zelf aan de slag en reeksen/sommen maken en bouwen op de bijgeleverde grondplaat.

Inhoud: 80 bouwstenen, 2 grondplaten. Euro 39.95


Woorden bouwen

Met de bouwstenen van deze letterset maken de kids woorden op de bijgeleverde grondplaten. Van veelgebruikte letters zijn er meerdere exemplaren waardoor ze veel woorden kunnen bouwen/maken.

Inhoud: 115 bedrukte bouwstenen, 1 grote en 4 kleine grondplaatjes. Euro 39.95


Tellen en rekenen

Maak met deze set optel- en aftreksommen, oefen  groter en kleiner met de bouwstenen en met de rode en gele telblokjes kun je de som visueel weergeven.

Inhoud: 115 bouwsten en 4 grondplaten Euro 39.95


De items van Hubelino zijn een super mooi gezamelijk juffen/meestercadeau voor in de klas.

Leren klok kijken

Met een gekleurde klok en opdrachtkaarten leren de kids klok kijken en het visualiseren van de digitale tijd door aan het tandwiel te draaien. Euro 14.95

Crazy Sudoko 

Het bekende puzzelspel Sudoko voor kids. Een magnetisch spel die de vroege wiskundige vaardigheden en ruimtelijk inzicht ontwikkelt. Kies een oefening uit en plaats zes beestjes op het speelbord, probeer ze volgens kleur overeen te laten komen met de oefening. Van elk soort komt er in maar één voor in elke rij, kolom en 2 x 3 rooster. Euro 14.50

Kleurrijke familie met opdrachtkaarten

Je kunt met deze gekleurde poppetjes heel veel verschillende oefeningen doen. Sorteren, ordenen, tellen en opdrachten doen met de opdrachtkaarten. We are family!

Inhoud: Mama, Papa. broer, zus, baby en huisdier ( 24 stuks ) Euro 9.95
Inhoud opdrachtskaarten: 21 dubbelzijdige kaarten Euro 14.95

Bouw en draaiset

Een 60 delige startset waar je kinderen kennis maken met techniek. Bouw en draai de tandwielen en anderen items in elkaar en creeer je eigen bouwwerk. Er zijn veel verschillende opstellingen mogelijk.

Inhoud: 28 tandwielen, 14 vierkante pijlers, 13 zes-weg assen, 4 grondplaten, en 1 tandwiel met handvat. Euro 29.95

Knutselen 

Credu heeft ook een uitgebreide hobby en knutsel afdeling waar je specifieke items kunt shoppen voor leuke knutselprojecten of traktaties.


Voor educatief en creatief speelgoed is Credu echt hét adres. Neem snel zelf een kijkje!

Shopze!

Liefs,

Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top