A little lovely company: de nieuwste items


Het is écht één van mijn lievelings merken die ik ooit voor het eerst tegenkwam of Flavourites Live. Toen al een grote hit! De productlijn van A little lovely company is na die tijd zo uitgebreid en gegroeid. De stijl van het merk is uniek en herkenbaar. Voor een leuk cadeau of mooi item op de kinderkamer, a little lovely company is altijd goed en über cute. Er zijn weer leuke items toegevoegd aan de geweldig mooie collectie. Op mijn wishlist staat nog steeds een bezoekje aan de stenen winkel in Groningen. Lijkt me super om even in de wereld van a little lovely company te lopen. Ik deel de nieuwste items die vast en zeker op jou wishlist komen:

 Thirs-tea

Deze beker set van twee, in de variant fun of happy, zijn het perfecte stel voor een meiden thee kransje. De lieverds zijn van porselein en passen perfect in kleine kinderhandjes. 
Verzamel ze alle vier en have fun. Vaatwas en magnetronbestendig.
Euro 11.95 per set van twee. 


Koffer

Een koffertje is een super praktisch en stijlvol item op de kinderkamer. A little lovely company maakte zes verschillende designs. De extra grote maat maakt de lieve koffertjes ook perfect voor een logeerpartijtje of een picknick.
Kies je favoriet, Elephant, Unicorn, Wolk roze & blauw, Spookje en Leeuw.
Euro 14.95

Spaarpot

De spaarpotten van a little lovely company zijn musthaves op de kinderkamers. Maar welke wordt het? Het stoere vleermuisje of de zoetgekleurde donut? Combineer de spaarpot met de rest van de a little lovely company collectie. Euro 14.95
 Elephant, Vleermuis, Bij, Donut, Vlinder en Pinguin.Slapen met nachtlamp


Net wanneer je denkt de collectie is compleet, brengt a little lovely company weer een te gek item op de markt. De oplaadbare nachtlamp. Een ideaal kids item voor  naar het toilet midden in de nacht, bij het lezen voor het slapengaan en als lichtpunt in de nacht in bed. Laadt de lamp op het oplaadstation gedurende de dag en de ledlamp kan 10 - 12 uur aan een stuk stralen of kies de 30 minuten timer. 
Een full light en soft glow licht stand maakt het tot de musthave op het nachtkastje van de kids.
Geen batterij nodig. Euro 44.95Kijk snel op de site van alittlelovelycompany.nl voor nog meer loveliness  en mix en match de items.

Foto credits: alittlelovelycompany.nl

Liefs,


Nuria ♥


Geen opmerkingen

Back to Top