Hoe vind ik het bloggen tot nu toe?


Vorig jaar november ging mijn eerste blog online. Wat was dat eng en super gaaf tegelijk. Geen dag spijt van de beslissing want ik vind het echt te gek om mijn passie voor kids stuff & mama tips te delen. Niets leuker dan te horen dat lezers van mijn blog mijn tips ten harte nemen en webshops/merken enthousiast reageren op mijn geschreven blogposts. Voor mijn gevoel sta ik nog aan het begin en ben ik nog zoekende. Waarna eigenlijk?

Niche

Een blog met één bepaald onderwerp of thema is een niche blog. Een specifiek onderwerp en doelgroep kan je blog extra kracht geven en zo kun je dé expert worden van dit onderwerp. Kies je voor een (mama) lifestyle blog dan kan het lastig zijn op te vallen. Een niche of lifestyle blog kan een keuze zijn of een groei die je blog maakt en de keuze vanzelf wordt gemaakt en je merkt waar je kracht en passie ligt.
Mijn passie ligt echt bij het spotten van toffe kids items en het delen van de leukste kids stuff & mama tips. Het zou toch te gek zijn wanneer Huize Lievelings het adres wordt/is waar je heen surft voor cadeau tips voor kids, verjaardag ideetjes en de leukste webshops.

Tijd

Niets staat in de weg om mijn blog naar een een hoger niveau te tillen. Ok misschien één ding....tijd. Ik werk nu full time en met twee kids en een blog is de tijd meestal soms echt op. Gelukkig is bloggen iets wat ik te gek vindt en hoop ik stiekem dat mijn blog zal groeien naar iets groters. Misschien iets langzamer dan gepland, ach so be it....

De  bloggers, vloggers & youtubers schieten als paddestoelen uit de grond en dat is super! Voor iedere doelgroep en onderwerp zijn er blogs en video's te vinden. Ik haal zelf ook inspiratie uit mede bloggers en kijk op naar grote blognamen.

lizlovelife.nl

Een mooi puur lifestyleblog van blogger Lisette, die je graag inspireert met haar leven. Stap uit je comfort zone en ontdek het leven. Mooie blogs over een happy & healthy lifestyle, vlogs van haar mooie gezin en wekelijkse weekend tips. Ontroerend persoonlijke en inspirerende verhalen van deze dertiger die van het leven houdt. www.lizlovelife.nl

De huismuts

Ik vind Rachel Siwaletti de bomb! Ik las met plezier haar interieur blogs op dehuismuts.nl waar ze leuke blogs schreef over styling & interieur. Met de komst van dochter Pip groeide haar blog en heeft deze mama lifestyleblogger mijn hart gestolen.De leuke vlogs van haar mooie gezin vanuit een tof appartement in Amsterdam op de Albert Kuip zijn zeer vermakelijk maar het is de puurheid en de authenticiteit die Rachel a.k.a de Huismuts nog heel ver gaat brengen. Met een festival bruiloft in Frankrijk, een opgroeiende dreumes en veel interieur tips in het vooruitzicht kijk ik uit naar veel leuks. www.dehuismuts.nl


Annic van Wonderen

Deze onderneemster in hart en nieren begon de grootste mode nieuwssite I love fashionnews en had daarmee 2,4 miljoen bezoekers per maand. Weloverwogen koos ze voor een persoonlijke website www.annicvw.com en ging zelfs part time werken. Haar youtubekanaal met vlogs over haar zakelijk en persoonlijke leven groeit nog elke dag en haar website www.annicvw.com is nu hét business inspiratie platform waar ze met contributors schrijft over oa. ondernemen, carriere, health & mind en PR & marketing. Deze duizendpoot is niet alleen spreker, dagvoorzitter en columnist maar ook schrijfster van bestseller Masterclass ondernemen en daarnaast geeft ze ook lezingen en masterclassen over ondernemen, doelen stellen en  b(v)loggen. Annicvw.com is een absolute inspiratiebron. Haar positiviteit en enorme drive is aanstekelijk. Op zoek naar business en financiële tips? www.annicvw.com

Bloggen is te gek en een ik laat me graag inspireren en hoop datzelfde ook voor anderen te zijn. Ieder op zijn eigen vlak. 

Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top