Smartgames:
spellen voor één speler

De meisjes zijn gek op spelletjes. Met Kerst en Sinterklaas staan spelletjes dan ook altijd op de verlanglijstjes. Voor Fenna haar 3e verjaardag kocht ik een spel van smart games. Een logisch denkspel en nu komt het: voor één speler. Dat klinkt wat ongezellig maar super leuk en leerzaam. Met een kast vol gezelschapsspellen is dit weer eens wat anders. 

De opdrachten van een smartgames zijn over verschillende niveaus verdeeld, van makkelijk naar geleidelijk moeilijker. Zo train je je geheugen, verbeter je ruimtelijk inzicht en leer je probleemoplossend te denken. 

Drie kleine biggetjes 

Dit spel heeft twee soorten opdrachten: 24 opdrachten met en 24 zonder de wolf. De biggetjes zitten binnen met de wolf in de buurt en zonder wolf zitten ze buiten. Vanaf 3 jaar kunnen kids makkelijk met de drie grote puzzelstukken aan de slag en is er maar één manier die de oplossing geeft. Het leuke is dat er Fenna (6) en haar zusje Lina (3) er allebei mee kunnen spelen door de verschillende niveaus. Het is een perfect spel voor kids om tussendoor zelf te pakken en een paar opdrachten te doen. Voor Lina haar vierde verjaardag staat Roodkapje op het lijstje. Een moeilijker spel vanaf 4 tot en met 7 jaar. Ook wee een spel dat ze beid kunnen spelen. De spellen zijn mooi uitgevoerd en kunnen tegen een stootje.
Smart games zijn oa. te koop bij bol.com 
Drie biggetjes Euro 26,95 inclusief plaatjesboek. Van 3 - 6 jaar.
Roodkapje, Euro 23,99
Vanaf 4 - 7 jaar  Roadblock, Euro 21,99
Vanaf 7 jaar
IQ Box, Euro 11.95
Vanaf 6 jaarKlik hier voor nog meer smartgames.

Tip: op de website speelgoedvanhetjaar.nl wordt er elk jaar per leeftijdscategorie het speelgoed van het jaar gekozen. Op zoek naar vernieuwend en verantwoord speelgoed? Ik kijk vaak tussen de nominaties voor de verkiezing van speelgoed van het jaar. Een plek waar je gericht per leeftijdscategorie kunt zoeken naar de beste selectie uit al het nieuwe speelgoed aanbod. Smart games is vaak genomineerd. Wat vind jij van smart games?


Liefs,


Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top