Lievelinks #2

Op de eerste dag van de schoolvakantie een nieuwe lievelinks vol leuks dat ik afgelopen week tegenkwam. Dit is Lievelinks #2;


He was een week met carnavalfeestjes op school en op het kinderdagverblijf. Fenna was zo blij en straalde in haar unicorn outfit en Lina was een prachtige prinses in pink. Bij H&M zijn alle carnavals outfits afgeprijsd , waaronder het uber zoete unicorn pakje. Sla je slag hier voor volgend jaar of leuk voor in de verkleedkist.

MommyproofTV

Deze week launchte Liza Sips het youtube kanaal MommyproofTV waar experts en moeders alles delen over moeder worden en zijn. Liza Sips gaat voor Babyproof in gesprek met bekende mama's (to be) en voor Confessions reageren bekende mama's op stellingen. Liza Sips en Pauline Wingelaar van Echte gooische meisjes vloggen voor dit nieuwe mama youtube kanaal. In samenwerking met Prenatal is het een ideaal platform voor aanstaande mama's en is het stiekem super leuk om een kijkje in het leven te krijgen van bekende mama's.

Sostrene Grene

De lente collectie van de Deense zussen Anna en Clara Grene komt 2 maart uit. De winkel met de lastige naam Sostrene Grene, oftewel de gezusters Grene, is dé plek voor mooie betaalbare sfeervolle woonaccessoires met een elegante vrouwelijke touch. Ik liet m'n oog vallen op de velours poef en stoelen in veel kleuren.Voor de prijs hoef je het niet te laten. Stoel Euro 52,88 Poef Euro 29,96
Klik hier voor store locator.

Foto credits: sostrenegrene.com

Cook love share


Op facebook zag ik een filmpje waar ze deze wollige leukerds maakten. Ik klikte op vind ik leuk en klikte door naar de site Cook Love Share. Een food inspiratie site me veel makkelijke en snelle recepten en de plek waar je wekelijks een persoonlijk menu kan laten maken. Handig en helemaal op jouw smaakprofiel afgestemd.

Foto credits: cookloveshare.nl

Dino fossiel hakken

Op Fenna haar school is het thema de afgelopen weken dinosaurussen. Ik kocht bij de Bart Smit een dino fossiel hakken set voor nog geen twee euro. Een budget tip voor bijvoorbeeld activiteit voor een kinderfeestje. Fenna vond het super leuk om te doen. Let op: het wordt een stoffige bedoeling.

Chesterfield sofa voor kids

Via instagram vond ik via het toffe shopje grasonderjevoeten.nl een chesterfield sofa voor kids . Hoe stylisch maak ik je hiermee de kinderhoek af! Get inspired!


Foto credits: grasonderjevoeten.nl


Cadeau tip 

Bij de Hema zag ik deze flessen vol snoep. Super leuk cadeau of item op je bureau. Keep it fresh met de mints, All you need is chocolate en get well soon met fruitige snoepjes. Euro 3,00


XL Euro 5,00


Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top