Lievelinks #4


Een week vol nieuwe ontdekkingen, items, sites, must haves en sees. De lievelingetjes van de week in een nieuwe Lievelinks #4

How 2 spend it

Where lifestyle meets finance: How2spendit.nl is opgericht door Nathalie & Joëlla en uitgegroeid tot hét financiële platform waar je blogs vindt over geld, carrière, ondernemen maar ook voor budgettips en workshops is this the place to be.
Naast het boek Financiele detox waar je leert om meer geld aan het einde van de maand over te houden is er ook een online magazine met een uitgave in het teken Kids & Geld. Klik hier om deze te lezen.


Musthave shirt Hema

Hoe leuk zijn deze babyshirts van de Hema. En het wordt nog leuker, er is een mama variant die je samen voor Euro 10,00 scoort. Up all night, I need coffee en # mom. Ook een top kraam cadeau.


Paas collectie

Als je dan toch in de Hema bent kijk dan gelijk naar de leuke paas items. Knutselpakketen en alles voor een frisse paastafel.


Shelfie

Dit wandplankje is de nieuwste aanwinst in de collectie van 4Naturalkids. Ik schreef al eerder een blog over dit duurzaam en pure online shopadresje. De shelfies met kralen in zachte kleuren zijn een echte eyecatcher in de babykamer. De gehele collectie van 4NaturalKids is puur, zacht, uniek en duurzaam.


Het Beste voor je kind 

De eerste aflevering van het RTL4 programma Het Beste voor je kind heb ik uit volledige verbazing al app-end met een vriendin gezien. Een programma waar ouders en gezinnen met specifieke opvoedmethodes worden gevolgd geeft Nederland weer een reden om twitter te laten ontploffen en laat kijkers perplex achter. De opvoedmethodes zijn, zoals het format is bedoeld, specifiek en komen ook extreem naar voren. Het blijft interessant om bij een ander binnen te kijken. Zo geeft het ene gezin hun zes kinderen thuisscholing, wordt er in het andere gezin donkergroen geleefd en gedoucht met regenwater en zit er een gezin aan de eettafel met een robot om hun dochter voor te bereiden op de toekomst. Ik kan me bij geen van allen iets voorstellen maar vind het des te interessant om te bekijken. Het Beste voor je kind, RTL4, elke dinsdagavond om 21.30 of kijk terug op RTLXL.Viral

Speciaal voor die ene persoon die dit hilarische filmpje gemist heeft:


Briljant hoe de verslaggever uiterst kalm blijft en niet omkijkt en de kids al tijgerend weggehaald worden. Ik had zachtjes geroepen, wie wil er een ijsje? Must see, klik klik klik.

Heb je een tip voor een lievelink? Laat het in een reactie weten en wie weet kom je jouw lievelink volgende week tegen.

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top