Hart ♥ en Huis
Hét perfecte kraamcadeau


De lievelink die ik deze week met jullie wil delen ontdekte ik in 2010 net na de geboorte van Fenna.

Wanneer je op kraamvisite gaat vind ik het zelf altijd leuk om een origineel cadeau te geven. Vandaag deel ik één van mijn absolute favoriete kraamcadeau's. Het handgemaakte hartje van Hart en huisNa de geboorte van Fenna was ik op zoek naar een hanger met haar naam erop en kwam bij webwinkel Hart en Huis terecht. Joyce Friskes van Hart en Huis maakt deze hartjes met veel liefde op bestelling.


Uniek en handgemaakt op basis van een kleur, geboortekaartje, afbeelding of thema. De hartjes zijn grotendeels gemaakt van eco-fi vilt.
De afmeting van het hartje is 16 cm en de prijs is Eur 18,50.
Het geboortekaartje van Fenna heb ik destijds (2010) opgestuurd ( inscannen kan ook ) en het hartje wordt dan geheel in de stijl van het kaartje handgemaakt. Het lintje en de kraal passen tot in detail bij het kaartje en maken het helemaal af. Een echte eye catcher op haar kamer. Ik kan me zo voorstellen en stiekem hoop ik dat dit hartje altijd met haar mee zal gaan.

Ik heb het handgemaakte hartje een paar keer besteld bij Hart en Huis en met groot succes cadeau gedaan bij geboortes en ook een keer bij een bruiloft (trouwhartje)
Met dit kraamcadeau geef je iets persoonlijks, uniek en bijzonders.

Hart en Huis verkoopt naast handgemaakte hartjes, slingers ook woonaccessoires in hartvorm.

Een lievelink die mijn ♥ heeft gestolen.

Wat is jullie favoriete kraamcadeau?

Liefs,

Nuria ♥

Geen opmerkingen

Back to Top