Must Read: Slaap! Hoe je baby van 0-12 maanden doorslaaptGebroken nachten, structureel geen slaap, het hoort erbij de eerste weken als nieuwbakken ouders. Na een aantal weken/maanden zal je kindje een slaapritme krijgen en de nachten over het algemeen doorslapen. Het feit dat er een hashtag in het leven is geroepen #teamnosleep geeft wel aan dat dit in veel gevallen niet gebeurt. Stiekem kan ik hier niet uit eigen ervaring mee praten, * klopt af op hout * want onze kids zijn makkelijke slapers en sliepen snel door. Natuurlijk kwam het weleens voor en probeer dan  maar eens normaal te functioneren overdag na zo'n nacht, laat staan als dit structureel gebeurt.

Er zijn talloze methodes en tips maar een slaapgids voor kids van 0 - 12 maanden door de eerste gecertificeerde kinderslaapcoach van Nederland was er nog niet.


Susanne Willekes, moeder van 3 kinderen,  werd uit eigen ervaring gemotiveerd de studie voor Gentle Sleep Coach te gaan doen in Amerika. Met deze afgeronde studie opende ze haar eigen praktijk The Sleep Agency en helpt ze door middel van coaching nu ouders met kids van 6 maanden tot en met 6 jaar met doorslapen. Als eerste kinderslaapcoach van Nederland heeft ze al veel ouders geholpen met haar persoonlijke coaching sessies. Je kunt namelijk vanaf een half jaar kinderen 'leren slapen'. Susanne legt uit dat ieder kind en elke situatie uniek is en een specifieke aanpak nodigt heeft.
Naast een persoonlijke aanpak met realistische verwachtingen en herkenning reikt het boek Slaap! je ook nieuwe tools voor structureel meer slaap en hoe om te gaan met heel weinig slaap.

Een must read voor kersverse ouders die na een half jaar met de handen in het haar zitten en voor alle teamleden van #teamnosleep.

Een boek vol tips, tools en handvatten om #teamnosleep te verslaan.

Euro 19.99
388 pagina's

Benieuwd wat jullie van deze tip vinden?


Liefs ♥,


Nuria3 opmerkingen

Back to Top